De tuin en het zwembad

Foto's door Villa-Almyri.nl

Het huis beschikt over een tuin met prachtig zwembad, mooie planten, bloemen en palmbomen. 's Avonds kunt u genieten van de fraaie verlichting in de tuin en in het zwembad. Zo ongeveer grenzend aan de tuin staat een prachtige "berg", genaamd Koumariës met een hoogte van 163 meter.


Het zwembad

Zwembad Villa Almyri.

Het zwembad is in april 2009 aangelegd door Oggi zwembaden uit Athene. Het is 9,5 meter lang en 4 meter breed. Op het diepste punt is het zwembad 1,80 meter diep. Via de brede Romeinse trap (aan de voorzijde van het zwembad) loopt u zo het water in.
In de ligstoelen kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de Griekse natuur, terwijl u naast uw privé zwembad ligt. Dankzij de fraaie verlichting in en rondom het bad, kunt u ook na zonsondergang genieten van het zwembad.

Het zuiveringssysteem zorgt voor voortdurende filtering van het water, zodat u altijd in schoon en helder water kunt zwemmen. Uiteraard heeft ook onze beheerder extra aandacht voor een schoon en mooi zwembad. Het zwembad maakt gebruik van een gesloten systeem. Hiermee verbruiken we minder water en proberen we het droge Griekenland niet verder te belasten.

zwembad villa griekenland

zwembad villa griekenland

helder zwembad water
Helder blauw zwembadwater.

tuin en zwembad villa griekenland

villa griekenland 's nachts

villa griekenland 's nachts


Het gras

In april 2009 is eveneens het gras in de tuin aangelegd. De prachtig groene mat is geen natuurlijk gras, maar kunstgras van Royal Grass.

Ons wordt weleens gevraagd waarom we zo expliciet vermelden dat er kunstgras in de tuin ligt. Het antwoord is eenvoudig: we zijn trots op deze grasmat. In het droge Griekenland willen we niet naast een zwembad nog extra water verbruiken om een grasmat levend en groen te houden. Iets wat haast onmogelijk is in het hete Griekse klimaat met de zilte zeelucht. Een sterk en kleurvaste mat is van grote waarde. En dat is deze mat gegarandeerd.
Dit absolute topmodel op gebied van kunstgrassen - Royal Grass Exclusive - blijft nog voor vele jaren groen en onderhoudsvrij. De grasmat is ingestrooid met speciaal zand in een natuurlijke bruine aardetint. Dit versterkt de natuurlijke uitstraling. Net als echt gras: een combinatie van groen blad en aarde. Dit unieke kunstgras wordt over de hele wereld geëxporteerd.

Villa Almyri garandeert u niet alleen een prachtige groene grasmat. U zult merken dat de mat heerlijk zacht en "tapijt-achtig" aanvoelt. Gaat u er tijdens uw vakantie maar eens op liggen terwijl u geniet van de ondergaande zon. U zult nooit meer verlangen naar echt gras.

royal grass exclusive
Villa Almyri, waar het gras bij de buren zeker niet groener is.

Bloemen, planten en dieren

Behalve water en kunstgras, zult u in de tuin ook verschillende bloemen en planten vinden. Van coniferen tot palmbomen. De tuin wordt wekelijks onderhouden en aangepast waar nodig.

U zult ook veel verschillende diersoorten tegenkomen in en om de tuin. Wat dacht u van een familie valken die achter het huis in de rots woont? Natuurlijk zijn er ook veel verschillende insectensoorten. Die dienen weer als voedsel voor vleermuizen, hagedissen en gekko's. Lees hier meer over de dieren die we rond onze tuin hebben gefotografeerd.

verlichting villa griekenland

planten en bloemen in de tuin

Nu reserveren
Klik hier om het huis te reserveren!

copyright villa almyri 2012