Service

Villa Almyri staat voor een optimale vakantie-ervaring tegen scherpe prijzen. Goede service zien wij als essentieel voor een prettige vakantie.
De villa is van alle gemakken voorzien. Maar misschien hebt u specifieke wensen of gaat er iets mis in de villa. Wij kunnen flexibel op uw behoefte inspelen en wij kunnen u ook in Griekenland een goede service bieden. Onze schoonmaakster zorgt voor een schoon huis bij aankomst, de beheerder verzorgt de tuin en is ons contactpersoon ter plaatse, Ntakevanos Pools is het bedrijf dat zorgt dat u in een schoon zwembad kunt zwemmen.
Onze goede service uit zich ook in de voorbereiding. Want voor u op reis gaat, kunnen we elkaar in Nederland ontmoeten voor een persoonlijk gesprek, handleiding en sleutels.

Eenmaal in Almyri aangekomen kunt u direct het huis in en van uw vakantie genieten. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via internet of telefoon.

Wij zien u volgend jaar graag weer terug in ons huis. Mocht u onverhoopt toch klachten hebben, dan kunt u dat ons laten weten en wij kunnen daar snel actie op ondernemen. Meer informatie over de klachtenprocedure vindt u in de algemene voorwaarden.

Als u vragen hebt over Villa Almyri, de website, vakanties in Griekenland in het algemeen of andere zaken neemt u dan contact op via het formulier of belt u ons gerust. Ons telefoonnummer is: +31 6 127 88 941.

 

copyright villa almyri 2018

privacy - algemene voorwaarden