Activiteiten: toeristische tips

Als u kiest voor een vakantie in onze villa, kiest u voor het zomerse genieten van de zon, zee, het zwembad en de Griekse cultuur. Lekker eten en tot laat buiten van een goed glas wijn genieten.

StrandStrand Almiri
Langs de gehele kust van Peloponnesos zijn dorpjes en steden met prachtige stranden. Veel stranden zijn kiezelstranden en hier en daar ligt er een zandstrand. Op ongeveer 5 minuten rijden van het huis ligt een heerlijk zandstrand.

 

 

 Historie
KorintheAlmiri is de perfecte uitvalsbasis voor historie, u zult de bordjes met de tekst ancient site dan ook heel vaak tegenkomen. De belangrijkste plekken in de buurt zijn oud Korinthe, Isthmia, Nafplio, Mycene en wat verder weg Athene en Olympia.

 

 

Uitgaan
Een vakantie in onze villa zal geen "stapvakantie" worden. In de zomer kunt u in Almyri iedere avond tot laat op de terrassen aan het strand zitten. Op vrijdag en zaterdag is Club Benz in Almyri geopend. Maar het echte uitgaan heeft plaats in Loutraki of natuurlijk Athene. In Korinthe en Loutraki kunt u ook terecht voor bioscoopbezoek en het grootste casino van europa.

Sport
Bergbeklimmen op de Peloponnesos. Max hoogte is 2400 meter.Behalve de uitgebreide mogelijkheid aan watersporten, biedt het gebied ook de mogelijkheid om te wandelen, klimmen, mountainbikenin de winter is het zelfs mogelijk om te skiŽn.

copyright villa almyri 2012