Het vakantiehuis

In het Griekse kustplaatsje Almyri staat dit fraaie vakantiehuis. Het is gebouwd op 700 m2 grond en ligt op 5 minuten lopen (op slippers) van een rustig maar ruim kiezelstrand. De villa is in juni 2006 opgeleverd en heeft een mooie tuin met privé-zwembad.

villa griekenland huren

Villa Almyri is de ideale locatie voor een relax, cultuur-/ strandvakantie. De regio is nog niet ontdekt door het massatoerisme.

Begane grond
Het huis ligt aan een rustig zijstraatje, waar alleen bewoners van de andere 2 huizen gebruik van maken. Via een poort in het hek, dat om het huis staat, staat u voor de voordeur.

Woonkamer

Beneden vindt u de woonkamer met links de zithoek voorzien van een bank, salontafel en open haard. Hier staan tevens een televisie en een dvd-speler. U kunt hier de DVD's zien die wij in huis hebben en er is een ruim aanbod aan televisiezenders, inclusief alle Nederlandse tv- en radiozenders. Aan de andere kant van de woonkamer is het eetgedeelte met een eettafel en vier stoelen, en een kast met servies en leesboeken die u tijdens uw verblijf kunt gebruiken.
Ook de keuken vindt u op de begane grond. Deze is voorzien van een ruime koelkast en vriezer, een elektrische kookplaat en oven. Via een deur naast de keuken komt u in de slaapkamer (linksaf) met een twee persoonsbed en ruime hoeveelheid opbergmogelijkheden. Gaat u rechtsaf dan belandt u in de badkamer waar ook de wasmachine staat.

Keuken met elektrische kookplaat, oven, ruime koelkast en vriezerTweepersoons slaapkamer

 

 

 

 

 

marmeren trap

Eerste verdieping
slaapkamer boven
Via de marmeren trap vindt u op de eerste verdieping een fraaie hal met hoog houten plafond. Ook de tweepersoons slaapkamer is voorzien van een hoog houten plafond en dankzij de ruime bergruimte kunt u al uw kleding en tassen kwijt. Aan een kant van deze slaapkamer zijn grote deuren naar het dakterras geplaatst (dit dakterras is ook via de hal te bereiken). Verder vind u op deze verdieping een ruime badkamer met ligbad. Omdat het dakterras in een U-vorm rond de eerste verdieping loopt, is er altijd schaduw én zon te vinden. Op dit terras kunt u gebruikmaken van de tuinset met vier stoelen.

 

Ruim dakterrasAirconditioning
Binnen is het zelfs met de meest extreme temperaturen koel en aangenaam dankzij de luxe systemen van dubbel glas, horren en luiken voor deuren en ramen. Maar om zeker te zijn van een goede nachtrust is in beide slaapkamers een airconditioning systeem geďnstalleerd.

Zwembad en de tuin
Het huis beschikt over een fraaie tuin met privézwembad. Vanaf het dakterras hebt u uitzicht op deze tuin, maar ook op de berg achter het huis die vanuit de wijde omtrek is te zien. Klik hier voor meer informatie.

Nu reserveren
Klik hier om het huis te reserveren!

copyright Villa Almyri 2015